Kerstmarkt – Kerstmarkten met de bus

 

Vanaf november elk jaar is de tijd aangebroken dat er verschillende leuke kerstmarkten te bezoeken zijn met de bus.
Wat zal u zoal kunnen vinden op de kerstmarkt?
Straten en Pleinen zijn gehuld in diverse kerst versieringen en sfeervol uitziende kerstverlichting. Met de heerlijke geur van gepofte kastanjes en kaneelsterren kom je direct in de kerststemming. Bij de marktkramen vind je verschillende mooie kerst versieringen, ambachtelijke onderwerpen, de bekende winterse wijnen, etenswaar en nog veel meer. Een beter manier om helemaal in de Kerst stemming te komen is er eigenlijk niet.

De totale verzorging zal worden verzorgt door de verschillende aanbieders die we op de site hebben. De kerstmarkt reizen zijn onder andere in Duitsland en België. Het is mogelijk met een overnachting te boeken, maar ook een gezellig dagje heen en weer met de bus. Je vertrekt op tijd van een bepaald punt waar je opgehaald zal worden en na het bezoek zal je daar weer worden afgeleverd.

De reizen zijn altijd goed verzorgt en vooral gezellig. Er zijn verschillende busreizen zoals een reis naar de ‘normale’ populaire kerstmarkt met of zonder overnachting in bekende steden als Keulen, Dusseldorf, Antwerpen, Brugge, Berlijn, Gent, Brussel, Parijs en nog vele andere steden! Mensen die op de diverse kerstmarkten zijn geweest waarderen de markten ten zeerste. Mogelijkheden om extra’s te boeken zoal tickets voor openbaar vervoer, musea en excursies zijn er natuurlijk ook. Waarom niet de kerstmarkt combineren met iets extra’s als u er toch bent. Kijk zelf naar de mogelijkheden wat er zoal mogelijk is bij de verschillende aanbieders.

Veel Plezier!..