Parkeren bij Schiphol

Op deze pagina kun je informatie terug vinden over verschillende aanbieders waar je kan parkeren in de buurt van Schiphol als je van plan bent een vliegreis te maken.

ParkingJe bent van plan om op reis te gaan vanaf het vliegveld Schiphol. Vaak is het dan zo dat een verbinding met het openbare vervoer niet goed aansluit op je vliegreis. Het gebeurt vaak genoeg dat je moet inchecken om een uur of 05.00 uur of zelfs eerder. Dan is natuurlijk de mogelijkheid om een nachttrein te nemen naar schiphol, mits je in een van de grote steden woont, anders moet je een van de laatste trein nemen naar schiphol waar je dan een paar uurtjes moet wachten totdat je eindelijk kan inchecken.

Allemaal niet handig en daarbij blijf je afhankelijk van het openbare vervoer die geregeld werkzaamheden heeft in en rond de nacht en weekenden, net als het niet uitkomt als jij graag op tijd bij Schiphol wilt komen.

Dan is de oplossing heel simpel gewoon Parkeren bij Schiphol. Je stapt in de auto op de tijd dat het jou uitkomt en rijd op je gemak naar een van de Schiphol Parkeer mogelijkheden. Als je de auto geparkeerd hebt word je met een shuttle bus of busje naar Schiphol gebracht. Deze bussen rijden meestal om de 10 minuten en zijn binnen hele korte tijd bij Schiphol.

Je kan er ook voor kiezen dat je bij het uitladen van je koffers de sleutels overhandigd aan een betrouwbare chauffeur die je auto naar een afgesproken parkeerterrein brengt. Deze optie heet Valet parking of Valet parkeren.

Wij hebben een aantal aanbieders op de site waarbij je kunt parkeren op of rond Schiphol

Busreizen Europa
Gaat de reis of trip naar Belgie, Duitsland, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Kroatië, kortom genoeg keuze om uit te kiezen die zeker de moeite zijn om te bezoeken voor een korte, maar ook voor een langere periode. Er zijn veel mogelijkheden te vinden tussen de aanbieders van de busreizen. Van korte Stedentrips tot langere vakanties.